New World açık beta süreci başladı: Nasıl kayıt olunur?
Amazon tarafından geliştirilen New World, 28 Eylül 2021’de oyuncuların karşısına çıkıyor. Stüdyo hafta sonu için bir açık beta sürecinin …
Amazon tarafından geliştirilen New World, 28 Eylül 2021’de oyuncuların karşısına çıkıyor. Stüdyo hafta sonu için bir açık beta sürecinin olacağını açıkladı. Ücretsiz bir şekilde kayıt olunabilen test aşamasına oyuna erişim sağlayan herkes giriş yapma imkanına sahip.
New World, açık beta sürecine giriş yapmak için birtakım yollar izlemeniz gerekiyor. Bu bilgileri sizlere aktarıyoruz. Bu sayede ücretsiz bir şekilde siz de test aşamasına giriş yapıyor olacaksınız.
New World, açık beta süreci nasıl işliyor?
Bilgisayarınızda Steam uygulamasını başlatarak New World‘ün mağaza sayfasına buraya tıklayarak ulaşın. ‘New World Open Beta Testine Katılın‘ ifadesinin yanındaki ‘Erişim Talep Et‘ butonuna tıklayın. Bu sırada ekrana gelen onay penceresinden tekrar yeşil kutucuğa basın. Onayınızı ilettikten sonra başarıyla açık beta sürecine dahil olacaksınız. 9 Eylül‘de ise oyuncuya gerek duyulduğunda betayı indirmeye ne zaman başlayacağınız konusunda bir e-posta alacaksınız.
New World sunucuları 9 Eylül Perşembe günü saat 17:00‘da Türkiye için açılıyor. Betanın son günü olarak ise 12 Eylül Pazar, Türkiye saatiyle 09:59 belirlendi.
Sistem gereksinimleri neler?
New World minimum sistem gereksinimleri:
- İşletim sistemi: Windows 10 64-bit
- İşlemci: Intel Core i5-2400 / AMD 4 çekirdek 3GHz
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 2 GB / AMD Radeon R9 280 ya da üzeri
- DirectX sürümü: Versiyon 12
- Depolama alanı: 50 GB boş alan
New World önerilen sistem gereksinimleri:
- İşletim sistemi: Windows 10 64-bit
- İşlemci: Intel Core i7-2600K / AMD Ryzen 5 1400
- Bellek: 16 GB RAM
- Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 390X ya da üzeri
- DirectX sürümü: Versiyon 12
- Depolama alanı: 50 GB boş alan
Sizler Amazon tarafından geliştirilen New World oyunu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yapımdan beklentileriniz neler? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.
Kaynak: Shiftdelete